Kalevi Kapinaisen punakat kasvot.

Mikko Kärnä on keskustalainen kansanedustaja. Minä, Kalevi Kapinainen, olen urbaani vegenda.

Mikko Kärnä ilmoitti Twitterissä 24. tammikuuta 2023 huomanneensa Aseistakieltäytyjäliiton ja Luonto-Liiton susiryhmän järjestävän yhteisen tukikeikan, jolla soitetaan mm. vegaanista metallimusiikkia. Samaisessa twiitissä Kärnä ilmoitti, että kyseiseen tapahtumaan osallistuminen ylittää hänen rajansa.

Kalevi Kapinaisen punakat kasvot.

Maaseudun tulevaisuus on Suomen toiseksi luetuin päivälehti. Minun, Kalevi Kapinaisen, päiväni ovat myös luetut.

Toivon, että tulevaisuudessa meillä on lentäviä autoja tai teleportteja, jotta voin suksia helvettiin täältä. En halua olla osa sellaista maailmaa, jota lepakonsyöjät, energiakriisit ja verenhimoiset perkeleet pieksevät alinomaa. Nämä ovat kuitenkin vain pieniä pelon murusia siihen verrattuna, mikä yhteiskuntamme vakavin uhka on.

Kalevi Kapinaisen punakat kasvot.

Arnold Schwarzenegger on Terminator – tuhoaja. Minä, Kalevi Kapinainen, olen Pakinator – uhoaja.

On olemassa yksi paikka, josta kaikki ovat kuulleet, mutta jossa kukaan ei myönnä käyneensä. Jokainen sinne syntynyt ihminen kuolee varmasti. Siellä poltetaan patsaita, ajellaan humalassa traktorilla lähimarketin ikkunasta sisään kaljavarkaisiin ja juodaan lihaa mukista. Se paikka on ahdasta 1970-lukua edelleen väkivaltaisesti romantisoiva Päijät-Hämeen maakuntakeskus – Lahti.

J. Karjalainen on mystinen hopeinen diskomies.
Minä, Kalevi Kapinainen, en ole.

Ote muuan miehen muistelmista. Ajankohta: ennen.

Kalevi Kapinainen

Oletko aina kierrättänyt kutsuntakirjeen väärin?

"Pakina on perinteinen lehtitekstilaji, jota julkaistaan nykyään melko harvoin". Minä, Kalevi Kapinainen, olen perinteinen lehtitekstaaja, joka julkaisee tekstejään ilman nykyajan trendien aiheuttamaa painetta.

Arvoisat asevelvolliset,

Tervetuloa Kalevi Kapinaisen kierrätyskouluun. Tänään opettelemme kierrättämään kutsuntakirjeen oikein.

1. Kutsuntakirjeen aiheuttama hämmennys